Bitte bestätigen Sie, dass Sie eine Bewertung abgeben möchten.
×
Fehler melden
Bitte bestätigen Sie, dass Sie eine fehlerhafte Speisekarte melden möchten. Fügen Sie bitte eine kurze Begründung hinzu, damit wir das Problem schnell beheben können:
Deglazed with white wine, seasoned with marjoram and topped with cheese croutons
7.50 €
Country-style vegetable soup
With célestine
Salads
7.50 €
The Good Classic
Lettuce with tomato, cucumber, mushrooms, onions and vinaigrette
11.50 €
François Cobb Salad
Lettuce with blue cheese dressing, accompanied by Bayonne ham, avocado, tomatoes, boiled egg and Roquefort cheese
Appetizers
9.50 €
Pâté
Duck liver terrine with plums and hazelnuts, caramelized onions and cornichons
10.50 €
Burgundy-style Escargots
Burgundy snails gratinated with garlic herb butter, served with baguette
12.50 €
Grilled Merguez
Homemade Merguez sausages on ratatouille salad and Harissa
14.50 €
Salmon Tartare
Finely chopped salmon seasoned with lime and arugula, served with herb crème fraiche and mixed salad
Vegetarian
14.50 €
Curried Sweet Potatoes - vegan
Sweet potato curry with coconut milk, fresh herbs, and grilled vegetables
15.50 €
Zucchini Gratin
Zucchini gratin with potatoes, vegetables, and Camembert cheese from Normandy
Fish
15.50 €
Provencal Bouillabaisse
Stew of noble fish with vegetables, served with Rouille sauce and house-baked tomato bread
17.50 €
Surprise Red Mullet
Red mullet fillet in crispy batter, served with seasonal vegetables and herb sauce
18.50 €
Sea Bass
Pan-fried sea bass fillet with crispy skin, accompanied by grilled vegetables in wild garlic sauce and buttered potatoes
Meat
16.50 €
Coq au Vin
Chicken breast braised in Burgundy wine, enriched with smoked bacon and shallots, served with parsley potatoes
17.50 €
Boeuf Bourguignon
Beef brisket braised in Burgundy wine, enriched with smoked bacon and shallots, served with parsley potatoes
18.50 €
Beef Cheeks
Beef cheeks braised in red wine, served with green asparagus and truffle-infused ribbon noodles
26.50 €
Beef Fillet
Beef fillet with a herb crust, accompanied by asparagus and rosemary potatoes with juniper jus
Desserts
9.50 €
Cheese Plate
Assortment of 3 cheeses with fig mustard and bread
12.50 €
Cheese Plate
Assortment of 5 cheeses with fig mustard and bread
6.50 €
Classic Crème Brûlée
Vanilla crème brûlée with seasonal fruits
8.50 €
Normandy Apple Tart
Apple tart with homemade vanilla ice cream
9.50 €
Mille-Feuille
Chocolate mousse with Cognac and cherry compote
Wir legen großen Wert auf die Richtigkeit der bei uns auf unserem Portal verfügbaren Speisekarten. Dennoch kann es vorkommen, dass einzelne Speisekarten veraltet sind (insb. Preisangaben) oder falsche Informationen beinhalten. Alle Angaben sind daher ohne Gewähr und unverbindlich. Es gelten die Speisekarten in den jeweiligen Restaurants.
Jetzt online Essen bei Le Bon - Brasserie St. Georg bestellen:
Bewerten Sie jetzt das Le Bon - Brasserie St. Georg in Hamburg:
Hat das Restaurant einen Außenbereich?
Foto des Restaurants "Le Bon - Brasserie St. Georg" in Hamburg
Informationen zum Le Bon - Brasserie St. Georg in Hamburg:
Die Preise in diesem Restaurant sind im Vergleich zum Durchschnitt leicht erhöht.
Wenn Sie Informationen zu den angebotenen Speisen und Gerichten benötigen, oder einen Tisch reservieren möchten, können Sie das Restaurant unter der Telefonnummer +49 40 35735166 erreichen.
Adresse
Koppel 76, 20099 Hamburg, Deutschland
Öffnungszeiten
Telefon & Reservierung
Sie können das Restaurant Le Bon - Brasserie St. Georg für Reservierungen und Fragen zur Speisekarte unter folgender Telefonnummer erreichen: