Bitte bestätigen Sie, dass Sie eine Bewertung abgeben möchten.
×
Fehler melden
Bitte bestätigen Sie, dass Sie eine fehlerhafte Speisekarte melden möchten. Fügen Sie bitte eine kurze Begründung hinzu, damit wir das Problem schnell beheben können:
Selection of fresh market vegetables with tender crayfish tails and morels
9.50 €
Altenburger Goat Cheese
Marinated in onion and bay leaf dressing on crispy spiced bread crouton with fruity shallot-red currant jam and sweet-sour radishes
Suppen - Soups
7.50 €
Velvety Hokkaido Pumpkin Cream
Served with fresh horseradish, caramelized pecans, and a drizzle of pumpkin seed oil
8.50 €
Truffled Velvet Soup
Creamy soup enriched with chestnut crumbles and red watercress
Kleine Gerichte - Small Dishes
16.50 €
Amaroso Beef Tartare
Enhanced with anchovies, fried egg yolk, parsley pesto, and crispy capers and grape seed oil on fresh baguette
16.50 €
Beef Fillet Strips Stroganoff
In light and airy puff pastry gratinated with beet foam, served with chervil salad and fruity cucumber relish
Vegetarische Gerichte - Vegetarian Dishes
16.50 €
Parmesan Pancake
Served seasonally with sautéed Brussels sprouts, Gorgonzola, and a chutney of fresh figs
15.50 €
Roll of Spinach
Stuffed with feta cheese and fresh horseradish, served with a delicate sour cherry tomato jam and Frisée tips wrapped in pastry
Fischspezialitäten - Fish Specialties
21.00 €
Zander Fillet
Pan-fried with fennel seeds, served on black jasmine rice refined with pumpkin pesto and rowanberry, gratinated with walnut and dill on a bed of grünenschalmuschel
22.00 €
Grilled Monkfish Skewer
Accompanied by our vine-ripened cluster tomatoes gratinated with Saxon mountain cheese in thyme-olive butter on a crispy potato waffle with caramelized radish
Schlemmereien & Wein - Delicacies & Wine
18.50 €
Poultry Breast à la Saxe
Tender chicken breast fillet on a delicate crayfish butter sauce with small crayfish tails, served with a cauliflower trilogy: florets with breadcrumbs, purée nuggets, and sautéed greens
20.50 €
Steak au Four
200g juicy pork loin steak garnished with poultry spice meat gratin and Stötteritzer Hemd chicken in a robe. Our recommendation: 1 dash of Dresden Worcester Sauce
22.50 €
Veal Entrecôte with Bourbon Butter
200g tender beef cooked medium-rare, served on gratinated winter asparagus with Leipziger mountain cheese and baked slices of wild mushroom strudel with cranberry-pepper jam
24.90 €
Beef Fillet Steak
200g prime beef, gently cooked and marinated in traditional vinegar. A house recommendation! Accompanied by our black salsify risotto and grilled green asparagus
26.50 €
Three Varieties of Local Venison
Pink roasted venison medallion with hazelnut crust, served with ragout of deer leg and lukewarm deer ham on parsnip purée with delicate tonka bean flavors
Served with your choice of coffee or tea variation
7.90 €
Hazelnut Cream in Chocolate Coat
Served on a bed of fruity bell pepper coulis with caramelized fresh pineapple
7.90 €
Warm Almond-Quark Tartlet
Served with creamy plum cinnamon ice cream and fruity rosemary jelly
9.50 €
Three Varieties of Saxon Cheese
Enriched with fruity fig mustard and crunchy grapes. Accompanied by oven-fresh baguette
Wir legen großen Wert auf die Richtigkeit der bei uns auf unserem Portal verfügbaren Speisekarten. Dennoch kann es vorkommen, dass einzelne Speisekarten veraltet sind (insb. Preisangaben) oder falsche Informationen beinhalten. Alle Angaben sind daher ohne Gewähr und unverbindlich. Es gelten die Speisekarten in den jeweiligen Restaurants. Weitere Informationen finden Sie ggf. auch auf der offiziellen Website des Genießerrestaurant Amaroso,.
Jetzt online Essen bei Genießerrestaurant Amaroso, bestellen:
Bewerten Sie jetzt das Genießerrestaurant Amaroso, in Leipzig:
Hat das Restaurant einen Außenbereich?
Foto des Restaurants "Genießerrestaurant Amaroso," in Leipzig
Informationen zum Genießerrestaurant Amaroso, in Leipzig:
Wenn Sie Informationen zu den angebotenen Speisen und Gerichten benötigen, oder einen Tisch reservieren möchten, können Sie das Restaurant unter der Telefonnummer +49 341 8679238 erreichen. Alternativ können Sie das Restaurant auch unter folgender Email Adresse erreichen: info@amaroso-leipzig.de
Das Restaurant hat keinen Ruhetag, Sie können also jeden Tag in der Woche hier das Essen genießen.
Adresse
Breslauer Str. 33, 04299 Leipzig, Deutschland
Öffnungszeiten
Montag: 17:30–22:30 Uhr.
Dienstag: 17:30–22:30 Uhr.
Mittwoch: 17:30–22:30 Uhr.
Donnerstag: 17:30–22:30 Uhr.
Freitag: 17:30–22:30 Uhr.
Samstag: 17:30–22:30 Uhr.
Sonntag: 17:30–22:30 Uhr.
Telefon & Reservierung
Sie können das Restaurant Genießerrestaurant Amaroso, für Reservierungen und Fragen zur Speisekarte unter folgender Telefonnummer erreichen: