Bitte bestätigen Sie, dass Sie eine Bewertung abgeben möchten.
×
Fehler melden
Bitte bestätigen Sie, dass Sie eine fehlerhafte Speisekarte melden möchten. Fügen Sie bitte eine kurze Begründung hinzu, damit wir das Problem schnell beheben können:
Cheese from the region of Lauterbach caramelized and served with a side salad
10.40 €
Argentinian Pasture-Raised Ox Carpaccio
Thinly sliced pastur-raised ox meat served with arugula and Parmesan cheese
Garden Salads
4.80 €
Colorful Farmer's Salad
Fresh mixed salad with various vegetables and a tangy dressing
N/A €
Large Salad Variation
Mixed salad with beetroot fritters and herb quark
Vegetarian and Healthy
13.50 €
Sweet Potato and Shepherd's Cheese Quiche
Quiche made with sweet potato and shepherd's cheese
13.90 €
Gardener's Rösti
Hash browns with a variety of vegetables
13.80 €
Gnocchi Pan Tricolore
Pan-fried gnocchi with tomatoes, spinach, and mozzarella
From Neptune's Kingdom
14.30 €
Pan-Fried Lusatian Catfish Fillet
Freshly caught catfish fillet pan-fried to perfection
15.90 €
Rathmannsdorf Brook Trout
Grilled brook trout from Rathmannsdorf, served with lemon butter
16.90 €
Pan-Fried Salmon Fillet with Lemon Crust
Pan-fried salmon fillet with a crispy lemon crust
House Specialties
14.50 €
Dresden-style Pot Roast
Tender pot roast in traditional Dresden-style gravy
17.90 €
Authentic Viennese Schnitzel
Breaded and fried veal schnitzel in the Viennese style
14.50 €
Pan-Fried Medallions of Saxon Landrace Pork
Tender pan-fried medallions of pork from the Saxon Landrace breed
16.50 €
Braised Venison Roulade
Slow-cooked braised venison roulade in savory sauce
20.50 €
Pan-Fried Pre-aged Beef Tenderloin
Succulent pan-fried pre-aged beef tenderloin
Pasta Lucia
15.50 €
Tagliatelle with Salmon
Fresh-made tagliatelle pasta with salmon in a creamy sauce
15.80 €
Tagliatelle with Roast Beef
Fresh-made tagliatelle pasta with tender roast beef in a rich tomato sauce
Dessert Selection
6.40 €
Cinnamon Apple Dessert
Warm and comforting cinnamon apple dessert
6.20 €
Delicate Apricot Dumplings
Light and fluffy apricot dumplings served with vanilla sauce
5.80 €
Homemade Warm Chocolate Brownie
Decadent warm chocolate brownie served with a scoop of vanilla ice cream
5.30 €
Crème Brûlée
Classic creamy vanilla custard dessert with a caramelized sugar top
4.80 €
Ice Cream Delight
Various flavors of homemade ice cream
4.80 €
Eggnog Dream
Indulgent eggnog-inspired dessert
4.80 €
Chocolate Dream
Sinfully delicious chocolate dessert
4.80 €
Lemon Raspberry Delight
Refreshing lemon and raspberry dessert
Regional Delights
6.50 €
Flammkuchen 'Landhaus Nicolai'
Traditional Alsatian thin and crispy pizza with various toppings
16.50 €
Braised Venison Roulade
Slow-cooked braised venison roulade in savory sauce
5.30 €
Crème Brûlée
Classic creamy vanilla custard dessert with a caramelized sugar top
Wir legen großen Wert auf die Richtigkeit der bei uns auf unserem Portal verfügbaren Speisekarten. Dennoch kann es vorkommen, dass einzelne Speisekarten veraltet sind (insb. Preisangaben) oder falsche Informationen beinhalten. Alle Angaben sind daher ohne Gewähr und unverbindlich. Es gelten die Speisekarten in den jeweiligen Restaurants. Weitere Informationen finden Sie ggf. auch auf der offiziellen Website des Ringhotel Landhaus Nicolai.
Jetzt online Essen bei Ringhotel Landhaus Nicolai bestellen:
Bewerten Sie jetzt das Ringhotel Landhaus Nicolai in Lohmen:
Hat das Restaurant einen Außenbereich?
Foto des Restaurants "Ringhotel Landhaus Nicolai" in Lohmen
Informationen zum Ringhotel Landhaus Nicolai in Lohmen:
Wenn Sie Informationen zu den angebotenen Speisen und Gerichten benötigen, oder einen Tisch reservieren möchten, können Sie das Restaurant unter der Telefonnummer +49 3501 58120 erreichen. Alternativ können Sie das Restaurant auch unter folgender Email Adresse erreichen: info@landhaus-nicolai.de.
Adresse
Basteistraße 122, 01847 Lohmen, Deutschland
Öffnungszeiten
Telefon & Reservierung
Sie können das Restaurant Ringhotel Landhaus Nicolai für Reservierungen und Fragen zur Speisekarte unter folgender Telefonnummer erreichen: