Bitte bestätigen Sie, dass Sie eine Bewertung abgeben möchten.
×
Fehler melden
Bitte bestätigen Sie, dass Sie eine fehlerhafte Speisekarte melden möchten. Fügen Sie bitte eine kurze Begründung hinzu, damit wir das Problem schnell beheben können:
Golden fried cheese balls served with spicy tomato sauce
6.00 €
CHESTNUT CREAM SOUP
Creamy chestnut soup with a touch of port wine and walnuts
APPETIZERS
9.50 €
SELF-PICKLED SALMON TROUT
Freshly pickled salmon trout served with parsley root and dill
7.00 €
BUTTERED ONION TRIPLE
An assortment of three different buttered onions
JUFFINGER'S BEEF TARTARE
Delicious beef tartare served with horseradish and crostini
4.50 €
MIXED GREEN SALAD
A small mixed green salad with your choice of yogurt or balsamic dressing
VEGETARIAN/VEGAN
CHEESY NOODLES
Traditional cheesy noodles topped with crispy fried onions and served with a mixed salad
WINTER LENTIL SOUP
A hearty winter lentil soup served with a choice of organic Viennese sausage
9.50 €
CREAMY MUSHROOMS
Savory creamy mushrooms served with a bread dumpling
SPECIALTIES
JUFFINGER'S PORK ROAST
Slow-roasted pork with apple red cabbage and potato dumplings
VIENNESE SCHNITZEL
Traditional Viennese schnitzel served with roasted potatoes and cranberries
SAUSAGE SALAD
A classic sausage salad with pickles and onions
THE BAVARIAN PLATTER
A platter filled with typical Bavarian snacks and a milk cheese
MAIN COURSES
15.50 €
CREAMY VEAL STRIPS
Tender veal strips in a creamy sauce served with spaetzle and winter vegetables
23.50 €
LAMB LOIN
Grilled lamb loin with beans, pumpkin, and blue potatoes
12.50 €
PRETZEL COATED FRIED CHICKEN
Delicious pretzel coated fried chicken served with potato salad and sweet mustard sour cream
17.50 €
PAN-FRIED TROUT FILLET
Pan-fried trout fillet with roasted sprouts, Jerusalem artichoke puree, and beet foam
14.50 €
ROASTED PORK BELLY
Tasty roasted pork belly with fried egg and salad
DESSERT
9.50 €
CHEESE BOARD
Selection of delicious cheeses from the Tyrolean diary 'Milchbuben'
10.50 €
EMPEROR'S PANCAKE
Austrian-style shredded pancake with stewed plums (takes approximately 25 minutes)
COPPER POT CHOCOLATE MOUSSE
Creamy chocolate mousse made from a copper pot
8.50 €
SWEET SEMOLINA FLAMBE
Flambéed sweet semolina pudding with sour cherry compote and homemade white chocolate ice cream
Wir legen großen Wert auf die Richtigkeit der bei uns auf unserem Portal verfügbaren Speisekarten. Dennoch kann es vorkommen, dass einzelne Speisekarten veraltet sind (insb. Preisangaben) oder falsche Informationen beinhalten. Alle Angaben sind daher ohne Gewähr und unverbindlich. Es gelten die Speisekarten in den jeweiligen Restaurants. Weitere Informationen finden Sie ggf. auch auf der offiziellen Website des Xaver's.
Die Preise des Restaurants sind normal und bewegen sich im allgemeinen Durchschnitt.
Wenn Sie Informationen zu den angebotenen Speisen und Gerichten benötigen, oder einen Tisch reservieren möchten, können Sie das Restaurant unter der Telefonnummer +49 1577 1490313 erreichen. Alternativ können Sie das Restaurant auch unter folgender Email Adresse erreichen: bewerbung@xaver-s.de
Das Restaurant hat 6 Tage in der Woche geöffnet, an denen Sie hier die Gerichte genießen können.
Adresse
Rumfordstraße 35, 80469 München, Deutschland
Öffnungszeiten
Montag: Geschlossen.
Dienstag: 12:00–00:00 Uhr.
Mittwoch: 12:00–00:00 Uhr.
Donnerstag: 12:00–00:00 Uhr.
Freitag: 12:00–00:00 Uhr.
Samstag: 12:00–00:00 Uhr.
Sonntag: 12:00–00:00 Uhr.
Telefon & Reservierung
Sie können das Restaurant Xaver's für Reservierungen und Fragen zur Speisekarte unter folgender Telefonnummer erreichen: