Bitte bestätigen Sie, dass Sie eine Bewertung abgeben möchten.
×
Fehler melden
Bitte bestätigen Sie, dass Sie eine fehlerhafte Speisekarte melden möchten. Fügen Sie bitte eine kurze Begründung hinzu, damit wir das Problem schnell beheben können:
topped with roasted almonds, served with boiled potatoes and mixed salad
Eel Fillet 'Joinville'
in a fragrant white wine sauce with shrimps, mushrooms, boiled potatoes, and side salad
Market Fresh Goodness
18.00 €
Colorful Vegetable Platter of the Day
baked with cheese sauce, served with a side of your choice
14.50 €
Assorted Salad Bowl
with strips of grilled chicken breast
11.50 €
Vegan Vegetable Bolognese
served with spaghetti
Our Classics
Viennese Veal Schnitzel
Filet Steak
with mushrooms and Béarnaise sauce
Sirloin Steak
choose from herb butter, caramelized onions, or Café de Paris in herb-garlic sauce
Filet Goulash 'Stroganoff'
tender fillet tips in a spicy cream sauce with onions, pickles, peppercorns, and mushrooms
Zurich-style Sautéed Veal Strips
in a mild cream sauce with mushrooms
Veal Cutlet with Cream Sauce
Roast Venison in Creamy Game Sauce
with cranberry pear
Venison Goulash with Mushrooms
15.50 €
Homemade Cabbage Roll
on bacon sauce
Starters
12.50 €
Norwegian Salmon Carpaccio
with asparagus cocktail
6.00 €
Asparagus Cream Soup
7.50 €
Asparagus Cream Soup
with cress and salmon dumplings
22.00 €
Stuffed Pancake
filled with asparagus and cream
22.00 €
Crispy Fried White Asparagus
with new potatoes and remoulade sauce
22.00 €
White Asparagus
with Hollandaise sauce or melted butter, new potatoes or pancakes
31.00 €
White Asparagus
with sliced salmon, cress Hollandaise, and new potatoes
30.50 €
White Asparagus
with breaded veal cutlet, new potatoes, and Hollandaise sauce
33.50 €
White Asparagus with Sirloin Steak
new potatoes and Hollandaise sauce
29.00 €
Pan-fried Chicken Breast
on asparagus, served with new potatoes
29.00 €
Chicken Fricassee
with morels and asparagus, served with new potatoes
May and June Specials
7.80 €
Guinea Fowl Consommé
with guinea fowl breast dumplings and morels
16.50 €
Warm Salmon Cut on Mushrooms
served with three kinds of avocado (crème brûlée, shrimp tartare on cocktail sauce, and guacamole)
Seasonal Delights (Small Portion)
Sole Fillet on 'Finkenwerder Art'
with bacon and shrimps, served with new potatoes and mixed salad
Matjes Herring 'Housewife Style'
with apples, pickles, and onions, served with new potatoes
Rhenish Pot Roast with Raisins and Almonds
served with potato dumplings and salad
Boiled Veal Tongue in Madeira Sauce
served with Pommes Dauphines and mixed salad
Roast Wild Boar in Juniper Sauce
stuffed cranberry pear, potato dumpling, and salad
Pan-fried Pork Fillet Medallions
with morel cream sauce, Pommes Dauphines, and salad
All Kinds of Lamb (Small Portion)
Lamb Navarin
lamb stew in a rich Burgundy sauce with vegetables, served with gnocchi and mixed salad
Lamb Rack Fillet in Herb Crust
served with ratatouille and potato gratin
Lamb Cutlet 'Saltimbocca'
medallions topped with raw ham and sage, served with potato gratin and ratatouille
Roast Lamb in 'Gremolata' Sauce
in a fruity sauce with tomatoes and lemon, served with gnocchi and mixed salad
Wir legen großen Wert auf die Richtigkeit der bei uns auf unserem Portal verfügbaren Speisekarten. Dennoch kann es vorkommen, dass einzelne Speisekarten veraltet sind (insb. Preisangaben) oder falsche Informationen beinhalten. Alle Angaben sind daher ohne Gewähr und unverbindlich. Es gelten die Speisekarten in den jeweiligen Restaurants. Weitere Informationen finden Sie ggf. auch auf der offiziellen Website des Zur Sonne.
Wenn Sie Informationen zu den angebotenen Speisen und Gerichten benötigen, oder einen Tisch reservieren möchten, können Sie das Restaurant unter der Telefonnummer +49 6223 2210 erreichen.
Das Restaurant hat 5 Tage in der Woche geöffnet, an denen Sie hier die Gerichte genießen können.
Adresse
14 Obere Straße, 69151 Neckargemünd, Deutschland
Öffnungszeiten
Montag: 11:30–14:30 Uhr, 18:00–00:00 Uhr.
Dienstag: 11:30–14:30 Uhr, 18:00–00:00 Uhr.
Mittwoch: Geschlossen.
Donnerstag: Geschlossen.
Freitag: 11:30–14:30 Uhr, 18:00–00:00 Uhr.
Samstag: 11:30–14:30 Uhr, 18:00–00:00 Uhr.
Sonntag: 11:30–00:00 Uhr.
Telefon & Reservierung
Sie können das Restaurant Zur Sonne für Reservierungen und Fragen zur Speisekarte unter folgender Telefonnummer erreichen: